Het boek Marketing Design met Customer Journey Mapping  heeft de PIM Marketing Literatuurprijs 2020 gewonnen! Juryvoorzitter Hans Molenaar, directeur Beeckestijn Business School, stelt: “Deze combinatie hebben we nog niet eerder gezien. Het boek Marketing Design beschrijft compleet en degelijk hoe klantbeleving is te analyseren om daarna met die kennis de beste en voor de klant waardevolle oplossingen te creëren. De auteur blijft niet steken in vergezichten maar biedt een concrete aanpak met per fase veel praktische tools die uitnodigen om direct mee aan de slag te gaan.”

 

 

→ Een recensie van het boek vind je hier en hier! "In het hele boek blijf je een positiviteit ervaren en dat maakt het een bijzonder plezierig boek om te lezen. Als een pretpark waar je in iedere attractie tegelijk wilt en moeilijk kunt kiezen, maar in ieder geval niet langer wilt wachten om te starten." (Jeanine Dijkhuis in Marketingfacts)

→ Het boek heeft een half jaar onafgebroken in de management top 100 van Businezz gestaan.

→ Een gratis online webinar bij het boek vind je hier.

→ Managementboek.nl heeft een filmpje gemaakt bij het boek. Dit filmpje vind je hier.


Dutch Design Week Talk door het Marketing Design Lab (2020)


Educlip: De 4 basisstappen van Design Thinking

educlip: Scriptie schrijven volgens de design thinking methode



Design Thinking is per definitie klantgericht. Een goed ontwerp is een ontwerp dat aanslaat bij de klant. Wil je als voorbereiding hierop in één klap alles leren over het consumentenbrein? Dan is het Basisboek Neuromarketing een mooi vertrekpunt!

 

Recensie: "Basisboek Neuromarketing is een inspirerend boek dat een degelijk overzicht geeft van alle theoretische kennis en praktische toepassingen van specifieke neuro-onderzoeksmethodieken om marketingvraagstukken succesvoller te helpen beantwoorden. Het boek is een 'must-have' voor marketeers, communicatiespecialisten en vooral Hbo-studenten marketing en communicatie gezien de snelle ontwikkelingen in het digitale tijdperk waarin we leven". De volledige recensie op managementboek.nl lees je hier.



Inspirerende designers: