Het boek Marketing Design met Customer Journey Mapping  is uit en is genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs 2020

 

Een recensie van het boek vind je hier! Het boek heeft een half jaar onafgebroken in de management top 100 van Businezz gestaan.

 

 

Managementboek.nl heeft een filmpje gemaakt bij het boek. Dit filmpje vind je hier.


Dutch Design Week Talk door het Marketing Design Lab (2020)


Educlip: De 4 basisstappen van Design Thinking

educlip: Scriptie schrijven volgens de design thinking methodeDesign Thinking is per definitie klantgericht. Een goed ontwerp is een ontwerp dat aanslaat bij de klant. Wil je als voorbereiding hierop in één klap alles leren over het consumentenbrein? Dan is het Basisboek Neuromarketing een mooi vertrekpunt!

 

Recensie: "Basisboek Neuromarketing is een inspirerend boek dat een degelijk overzicht geeft van alle theoretische kennis en praktische toepassingen van specifieke neuro-onderzoeksmethodieken om marketingvraagstukken succesvoller te helpen beantwoorden. Het boek is een 'must-have' voor marketeers, communicatiespecialisten en vooral Hbo-studenten marketing en communicatie gezien de snelle ontwikkelingen in het digitale tijdperk waarin we leven". De volledige recensie op managementboek.nl lees je hier.Inspirerende designers: