Brand gadgets met LEGO®


Bij het Marketing Design Lab zijn 'engagement' en 'brand experience' centrale begrippen. We helpen onze klanten graag met het creëren van die brand experience bij hun klanten! Dat doen we natuurlijk door al onze Design Thinking-trainingen en coaching, maar dat doen we ook door zelf actief een steentje bij te dragen aan het bouwen aan die brand experience. 'Een steentje bijdragen' in de meest letterlijke zin van het woord: we ontwerpen en creëren eenvoudige LEGO® vignettes die in te zetten zijn als relatiegeschenk of direct verkocht kunnen worden in bijvoorbeeld de shop van een museum of pretpark. Deze LEGO® vignettes ontwerpen we vanuit de brand experience die jij bij je klanten wilt bereiken. Dat kan de kern zijn van jouw business (zoals de duiker voor een duikschool op de afbeelding hiernaast, of de asbestsaneerder hieronder), maar ook een visualisatie van jouw iconische bedrijfspand of van de kernwaarden van jouw organisatie. Er is van alles mogelijk: al onze vignettes zijn uitingen van maatwerk en worden volledig in samenspraak met jou ontworpen! Een relatiegeschenk met de WOW-factor die een glimlach uitlokt op het gezicht van jouw klanten, dat is onze missie!

 

Hoe het werkt? Eerst komen we bij je langs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Samen verkennen we wat je wilt bereiken, wat de look & feel moet zijn van het ontwerp en wat jouw gedachten daarbij zijn. Ook maken we jouw budget concreet, zodat de kaders helder zijn waarbinnen we gaan ontwerpen. Vervolgens gaat ons design-team voor je aan de slag en maken we een aantal opzetjes voor een LEGO®-vignette. Wanneer een vignette helemaal naar je wens is, maken we daar een bouwbeschrijving bij waaraan we een persoonlijk bericht van jou als organisatie voor jouw klanten toevoegen. De vignettes worden opgeleverd in een eco-vriendelijk doosje met jouw brand name erop. Er kan ook gekozen worden voor een volledig bedrukt eco-vriendelijk doosje voor een nog meer uitgesproken merkbeleving. In het doosje zit de bouwbeschrijving met 'personal touch' van jou als aanbiedende organisatie en een zakje met de losse steentjes die samen de vignette vormen.

 

Goedkoper dan je denkt! Wij vragen een eenmalige ontwerp-vergoeding van €350 (excl. BTW) en leveren de vignettes vervolgens aan jou tegen kostprijs. Die kostprijs is afhankelijk van het aantal steentjes en minifigures welke in de vignette verwerkt zitten, maar jij stelt zelf het budget vast. De meeste vignettes die we bouwen gaan weg voor een kostprijs rond de 15 euro (inclusief eco-vriendelijk doosje en bouwbeschrijving, exclusief BTW).