Cursussen onbewuste brein


Bias training

Denkfouten, ook wel biases genoemd, zijn hardnekkige dingen. Het zijn denkpatronen die ingeslepen zijn in je onbewuste brein en die ervoor zorgen dat er weinig diversiteit is in teams, weinig vernieuwing of weinig 'out of the box'-initiatieven. 

 

Deze training is gebaseerd op de BER-methodiek: Bewustwording, Ervaren & Redesign. Dat wil zeggen dat je tijdens deze training niet alleen kennis maakt met de verschillende biases en de wetenschappelijke onderzoeken erachter (bewustwording), maar ook dat je een aantal biases letterlijk zal ervaren, wat soms shockerend kan zijn (!), en dat we actief aan de slag gaan met methoden om deze biases te omzeilen. Wil je meer lezen over bias training? Klik hier.

 

Datum: 9 juli 2021

Plaats: Tilburg

Duur: 1 dag

 

Kosten: €325 euro,  exclusief BTW (21%)

 

Wat deelnemers zeggen over deze cursus: "Wat een eye-openers! Wat een inspiratie! Maar wat confronterend ook! Mooie vertaalslag van wetenschap naar praktijk; ik had deze training voor geen goud willen missen!". 


speedcursus neuromarketing

Wil je een expert worden op het gebied van neuromarketing? Dan is deze speedcursus echt iets voor jou! Tijdens deze intensieve cursus leer je in slechts één dag alle ins & outs van neuromarketing kennis, zowel op wetenschappelijk als op praktisch vlak. Een volle dag 'terug in de schoolbanken' en je bent volledig op de hoogte van de meest actuele wetenschappelijke studies en praktijkvoorbeelden. De volgende onderwerpen komen tijdens de speedcursus aan bod:

- wat is neuromarketing? 

- waarom neuromarketing?

- De hersenen (voor dummies)

- Neuro-onderzoek

- Neuro-branding

- Neuro-pricing

- Neuro-innovation

- Neuro-advertising

- Neuromarketing en ethiek

 

Datum: 10 september 2021

Plaats: Tilburg

Duur: 1 dag

 

Kosten: €350, inclusief lunch en 'Basisboek Neuromarketing', exclusief BTW (21%).

 

Wat deelnemers zeggen over deze speedcursus: "Een intensieve leuke dag met een hoge informatiedichtheid: ik heb ontzettend veel geleerd en veel dingen waren echt een eye-opener."


cursus neurobranding

Tijdens deze snelle cursus van één dagdeel krijg je een introductie in de wereld van neuromarketing, met specifieke aandacht voor neurobranding. Je leert wat sterke merken doen in het brein en wat je als merk kan doen om een meer stevige verankering te vinden in het consumentenbrein. Tijdens deze enerverende cursus maak je niet alleen kennis met inspirerende praktijkvoorbeelden maar ook met de meest recente wetenschappelijke studies op dit vakgebied.

 

Datum: 21 mei 2021

Plaats: Tilburg

Duur: 1 dagdeel (de middag)

 

Kosten: €175 euro, inclusief Basisboek Neuromarketing, exclusief BTW (21%)

 

Wat deelnemers zeggen over deze cursus: "Wat een goed verhaal! Ik heb onzettend veel geleerd. Eveline heeft veel kennis op dit gebied en kan die kennis zeer bevlogen overbrengen". 


masterclass nudging

Tijdens deze masterclass maak je kennis met het concept 'nudging'. We maken een vogelvlucht door de wetenschappelijke basis achter nudging, maken kennis met diverse principes uit de beïnvloedingspsychologie en laten ons inspireren door diverse praktijkvoorbeelden. Ook besteden we specifieke aandacht aan het thema 'nudging & ethiek'. In het laatste blok van deze masterclass gaan we samen aan de slag om nudge-interventies te ontwerpen. Dat doen we op basis van de Design Principles Waardenset. Deze masterclass is zowel interessant voor beleidsmakers als voor professionals uit de private sector.

 

Datum: 23 september 2021

Plaats: Tilburg

Duur: 1 dagdeel (de middag)

 

Kosten: €175, inclusief Design Principles Waardenset, exclusief BTW (21%).

 

Wat deelnemers zeggen over deze masterclass: "Een onverwachte verrassing! Er was veel ruimte voor interactie. Inspirerende koppeling van wetenschap met praktijkvoorbeelden!"


customer journey clinic

Tijdens deze energieke clinic leer je in 1 dagdeel hoe je een Customer Journey Analysis moet opzetten, welke stappen je daarbij moet zetten en hoe je de klantbeleving op diverse touchpoints in de klantreis kunt meten op basis van principes uit de Neuromarketing. Na deze clinic ben je in staat om de klantreis van de klanten van jouw organisatie zelfstandig in kaart te brengen.

 

Datum: 8 oktober 2021

Plaats: Tilburg

Duur: 1 dagdeel (de middag)

 

Kosten: €175, inclusief trainingsmaterialen, een set 'Touchpoint-analysekaarten' en het boek 'Marketing Design met Customer Journey Mapping', exclusief BTW (21%).

 

Wat deelnemers zeggen over deze clinic: "To the point, nieuwe inzichten, gestructureerde uitleg, concreet."


Andere cursussen door het Marketing Design Lab: