Workshops Creatief Denken & Storytelling


Workshop Creatief denken

Tijdens deze workshop leer je in korte tijd allerlei snelle technieken aan die het creatieve denken bevorderen. Je leert technieken die mooi zijn om zelf toe te passen, maar ook technieken die heel geschikt zijn voor toepassingen in teamvergaderingen en groepsessies. Het doel van deze workshop is om jouw toolbox te vullen met tools die jou en je teamleden helpen met meer innovatieve oplossingen te komen. Na deze workshop zal jij binnen je organisatie bekend staan als "die met die 'out-of-the-box'-ideeën"!

 

Datum: 19 november 2021

Plaats: Tilburg

Duur: 1 dagdeel (de middag)

 

Kosten: €175, inclusief de 'Creative Thinking Toolbox', exclusief BTW (21%).

 

Wat deelnemers zeggen over deze workshop: "Vlot en to-the-point! Totaal niet zweverig, maar juist hele praktische tips en tools die snel en gemakkelijk toepasbaar zijn. Heel gaaf!"


Workshop storytelling

Een goed ontwerp verkoopt zichzelf niet zomaar. Daar is in de meeste gevallen een sterk verhaal bij nodig. Vanuit het Marketing Design Lab trainen we dus niet alleen mensen om goede ideeën en oplossingen te ontwerpen, maar ook om een goed verhaal daarbij te vertellen. Een goed verhaal zorgt voor 'engagement' bij de ander.

Tijdens deze praktische workshop maak je jezelf enkele handige tips eigen die je helpen jouw verhaal krachtiger te formuleren.

 

Datum: 9 april 2021

Plaats: Tilburg

Duur: 1 dagdeel (de ochtend)

 

Kosten: €150, exclusief BTW (21%).

 

Wat deelnemers zeggen over deze workshop: "Erg goed workshop! Ik had totaal geen kennis en ervaring op het gebied van storytelling en heb een aantal praktische tips meegekregen die ik direct kan inzetten. Het zelf oefenen en de feedback van Eveline was ook erg fijn!"


andere cursussen door het marketing design lab: