Cursussen LEGO® Serious Play® methode


introductieworkshop LEGO® serious play®

Tijdens deze introductieworkshop maak je spelenderwijs kennis met de LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek. Je leert de basisprincipes achter deze krachtige methode kennen en direct in de praktijk toepassen. Ook maak je kennis met enkele basisopdrachten die veelvuldig bij de LEGO® SERIOUS PLAY® methode worden toegepast.

Leren was nog nooit zo leuk geweest!

 

Deze workshop is echt een kennismaking met de methode, en bedoeld voor mensen die geen enkele ervaring hebben met LEGO® SERIOUS PLAY®. 

 

Datum: 29 januari 2021

Plaats: Tilburg

Duur: 1 dagdeel (de middag)

 

Kosten: €175, inclusief LEGO® SERIOUS PLAY® Starter kit, exclusief BTW (21%).

 

Wat deelnemers zeggen over deze workshop: "Deze kennismaking met LSP was echt een feestje. Humor & inspiratie. TOP!"


basiscursus lego® serious play®

Tijdens deze basiscursus maak je kennis met de wetenschappelijke fundamenten achter de LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek en met de toepassingsvormen in de praktijk. Na deze cursus ben je staat om met jouw (project)team sessies vorm te geven gebaseerd op de LEGO® SERIOUS PLAY® methode.

 

 

Vanwege de corona-crisis is het om hygiëne-redenen niet mogelijk om een volledige cursus LEGO® Serious Play® aan te bieden. De cursus kan wel worden aangeboden met de LEGO® SERIOUS PLAY® Starter Kit. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

 

Plaats: Tilburg

Duur: 1 dag

 

Kosten: €350, inclusief lunch & LEGO® SERIOUS PLAY® Starter Kit, exclusief BTW (21%).

 

Wat deelnemers zeggen over deze cursus: "Ik kende de lego serious play methode nog niet, en vond de methode echt verrassend. Niet alleen vanwege de snelheid, maar vooral ook vanwege de diepere basis. Ik had niet kunnen denken dat er zoveel wetenschappelijke fundamenten onder een methode met lego-blokjes kon zitten."


Andere cursussen door het Marketing Design Lab: