Cursussen LEGO® Serious Play® methode


introductieworkshop LEGO® serious play®

Tijdens deze introductieworkshop maak je spelenderwijs kennis met de LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek. Je leert de basisprincipes achter deze krachtige methode kennen en direct in de praktijk toepassen. Ook maak je kennis met enkele basisopdrachten die veelvuldig bij de LEGO® SERIOUS PLAY® methode worden toegepast.

Leren was nog nooit zo leuk geweest!

 

Deze workshop is echt een kennismaking met de methode, en bedoeld voor mensen die geen enkele ervaring hebben met LEGO® SERIOUS PLAY®. 

 

Datum: 4 november 2021

Plaats: Tilburg

Duur: 1 dagdeel (de middag)

 

Kosten: €175, inclusief LEGO® SERIOUS PLAY® Starter kit, exclusief BTW (21%).

 

Wat deelnemers zeggen over deze workshop: "Deze kennismaking met LSP was echt een feestje. Humor & inspiratie. TOP!"


Cursus Design Thinking met lego® serious play®

Design Thinking laat zich uitermate goed combineren met de LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek. Tijdens deze cursus leer je precies hoe! Je leert de basisstappen van Design Thinking, maakt kennis met de wetenschappelijke fundamenten achter de LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek en leert hoe je dit in de praktijk toe kan passen. Na deze cursus ben je staat om met jouw (project)team ontwerpgerichte sessies vorm te geven gebaseerd op de LEGO® SERIOUS PLAY® methode.

 

Datum: 30 september 2021

 

Plaats: Tilburg

Duur: 1 dag

 

Kosten: €350, inclusief lunch & LEGO® SERIOUS PLAY® Starter Kit, exclusief BTW (21%).

 

Wat deelnemers zeggen over deze cursus: "Ik kende de lego serious play methode nog niet, en vond de methode echt verrassend. Niet alleen vanwege de snelheid, maar vooral ook vanwege de diepere basis. Ik had niet kunnen denken dat er zoveel wetenschappelijke fundamenten onder een methode met lego-blokjes kon zitten."


Andere cursussen door het Marketing Design Lab: