in-company training


IN-COMPANY TRAINING DESIGN THINKING

 

Wil je dat jouw hele team gaat werken volgens de Design Thinking methode? Dat kan! En dat gaat sneller dan je denkt! In twee of drie workshops van een dagdeel kom je al een heel eind. Om het effect te bekrachtigen kan je de workshops ook combineren met een Training-on-the-job.

 

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

 


DESIGN THINKING TRAINING-ON-THE-JOB

 

Wil je in de context van jouw werk actief begeleid worden in een meer ontwerpgerichte manier van werken en doen? Wil je leren hoe je projecten aan kan vliegen via de Design Thinking methodiek? Dan is een training-on-the-job echt wat voor jou! Deze online trainingen zijn altijd specifiek rondom jouw leerbehoeften ingericht. De opzet is als volgt:

  • Intake-gesprek om de context van jouw werk en je leerbehoeften in kaart te brengen.
  • Iedere week of iedere maand (net wat jij wilt!) krijg je een trainingsimpuls. Na iedere trainingsimpuls hebben we telefonisch of online contact.
  • Na afloop hebben we een evaluatiegesprek en brengen we groei en aandachtpunten in kaart.

Kosten zijn afhankelijk van de leerbehoefte. Bij een minimum van drie trainingsimpulsen bedragen de kosten €300, inclusief intake- en evaluatiegesprek en de benodigde trainingsmaterialen, exclusief BTW.

 


IN-COMPANY BIAS TRAINING

 

Is er weinig diversiteit in jouw team? Of juist weinig vernieuwing? Dat komt veelal door denkfouten die bij eenieder zijn ingeslepen in het onbewuste brein. Deze denkfouten worden biases genoemd. Ze zorgen ervoor dat je de dingen doet zoals je die altijd hebt gedaan en voor de dingen kiest die je gewend bent. 

 

Tijdens onze incompany bias training gaan we met de meest hardnekkige biases in het team aan de slag. Dat doen we volgens onze BER-methode: Bewustwording, Ervaren & Redesign. Samen met je teamgenoten leer je niet alleen zicht, maar vooral ook grip te krijgen op denkfouten die de vooruitgang van het team in de weg staan. Biases moet je zien als ingeslepen snelwegen in je brein, die krijg je er niet zomaar uit. Maar je kunt wel als team nieuwe snelwegen ontwerpen en die leidend laten zijn bij je besluitvoering. Dat laatste is precies waar we de klemtoon op leggen tijdens deze incompany training.

 

Nieuwsgierig? Klik hier en vraag naar de mogelijkheden!


COACHING

 

Soms is een externe sparringspartner nodig. Iemand die volledig 'out of the box' met je meedenkt, die kritische vragen durft te stellen, die je uit je standaard denkcirkel trekt en die je inspireert tot nieuwe ideeën en oplossingen. Dat kan! 

 

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

 

 

 


Wist je dat alle cursussen en workshops van het Marketing Design Lab ook in-company kunnen worden verzorgd? Het Marketing Design Lab biedt verschillende cursussen en workshops aan op het gebied van Design Thinking, Neuromarketing, LEGO® SERIOUS PLAY®, creatief denken en storytelling. Kijk hier voor een overzicht van alle cursussen en workshops!