Alles is Design

Eveline van Zeeland

Alles is design. De stoelen waar we op zitten, de auto's waar we in rijden, de huizen waar we in wonen.

Alles is design. De plannen die we maken, de verhalen die we vertellen, de toekomst die we samen bouwen.

Alles is design.Samen geven we de toekomst vorm. Het Marketing Design Lab helpt bedrijven en organisaties de toekomst voor henzelf en hun klanten vorm te geven. Dat doen we door inspiratie vanuit de inhoud, maar ook door bedrijven en organisaties daar actief bij te helpen. 

 

Op onze blog-pagina tref je allerlei inzichten die jou een betere marketing designer kunnen maken. Deze inzichten kennen een wetenschappelijk fundament. Die wetenschappelijke context is multidisciplinair: marketing, psychologie, sociologie, neurowetenschappen, kunst, organisatiewetenschappen, ICT, biologie, of design science.

 

In het Marketing Design Lab tref je alle begeleiding die we actief kunnen bieden om jou en je team betere marketing designers te maken. Of het nu gaat om een incompany-training Design Thinking, een Masterclass 'Het Design van vertrouwen' of een research-project naar de customer journey van jouw klant, we zijn van alle markten thuis. Oprichter van het Marketing Design Lab is Eveline van Zeeland. Eveline is auteur van de boeken 'Marketing Design met Customer Journey Mapping' en 'Basisboek Neuromarketing'. Eveline is gefascineerd door menselijk (keuze)gedrag, en heeft Algemene Economie en Psychologie gestudeerd om dat (keuze)gedrag te leren doorgronden. Eveline doet een promotie-onderzoek naar vertrouwen in een business context en heeft diverse wetenschappelijke papers gepubliceerd. Haar onderzoeken kenmerken zich door een interdisciplinair, ontwerpgericht en pragmatisch karakter. Technologie en innovatie vormen een rode draad in haar werk. Eveline is columnist voor Innovation Origins en ClouToday.

 

De lezingen, cursussen, workshops en masterclasses die worden aangeboden door het Marketing Design Lab worden verzorgd door Eveline van Zeeland, tenzij anders vermeld. In-company trainingen, onderzoeks- en consultancy projecten kunnen plaatsvinden in samenspraak met andere experts. Het Marketing Design Lab heeft een netwerk met state-of-the-art experts zodat van ieder project een succes gemaakt kan worden! Ook onze opdrachtgevers zien we als samenwerkingspartners. Ontwerpen en creëren doe je immers niet alleen, dat doe je samen!

 

Het Marketing Design Lab werkt samen met: